Ajankohtaista

31.1.2018

Uusi Tress Liikunta- ja leikkivälinekuvastomme vuodelle 2018 on ilmestynyt. Postitamme kuvastoja kouluille, päiväkodeille ja kuntien toimistoihin helmikuun aikana. Voit myös tilata kuvaston lähettämällä viestiä osoitteesen piresma[a]piresma.fi

 


 

23.2.2017

Dr. Beckmannilta uutuuksia pyykinhoitoon 

Dr. Beckmann on lanseerannut uutuutena Tekstiilituoksut, jotka tekevät pyykistäsi raikkaan ja miellyttävän tuoksuista ilman huuhteluaineiden tekstiilejä kuluttavia ominaisuuksia. Tekstiilituoksuissa käytetään samaa innovaatiota kuin Hajunpoistajassa, mikä saa vaatteet tuoksumaan pidempään raikkaana - ei vain kuivaustelineellä. Koska Tekstiilituoksut eivät sisällä kangasta pehmentäviä aineita, voidaan niitä käyttää myös farkuille, teknisille vaatteille, fleecelle, ym. tekstiileille, joille huuhteluaineet eivät sovellu. Annostelu on myös riittoisaa, joten yhdestä pullosta raikastaa pitkään.

 

  

 


31.7.2016

UUSI Odor Blocker Old Spicelta 

Kymmeniä kiloja työnnössä rinnalta? Punnerruksia yhdellä kädellä? Se ei ole mitään verrattuna siihen, kuinka paljon voimaa saat tästä eteenpäin UUDELLA Odor Blocker antiperspirantilla! 

KATSO VIDEO OLD SPICEN FACEBOOKISTA >

 


1.7.2016

UUSIA RATKAISUJA PYYKINHOITOON

Olemme tuoneet kauppoihin uusia Dr. Beckmannin tuotteita, joilla ratkaistaan pyykinpesun ja -hoidon haasteita.

Dr. Beckmann Hajunpoistaja on huuhteluaine, joka poistaa pinttyneet ja nopeasti uusiutuvat hajut vaatteista. Erityisen toimiva Hajunpoistaja on esimerkiksi urheiluvaatteille, joihin hien haju palaa nopeasti liikkuessa takaisin. Katso video Hajunpoistajasta >

Dr. Beckmann Silitysaputärkki tekee silityksestä vähän mukavampaa. Rypyt siliää helpommin ja esimerkiksi kaulupaidasta saa entistä siistimmän näköisen. Silitysaputärkin avulla on mahdollista silittää pois myös silityksen yhteydessä vahingossa tulleet rypyt.

Uudet tuotteet löydät lähimmän hyvin varustellun kaupan hyllyltä.

 


 

16.12.2015

OLD SPICE JOULUMIES 

Rakas Joulupukki, ...

Katso Old Spice -vinkit pukin konttiin. 

  


21.7.2015

SANYTOL PUHDISTAA JA DESINFIOI  

KATSO MAINOS

Sanytol on erinomainen kodin, keittiön ja saniteettitilojen puhdistusaine, mikä puhdistaa, tappaa bakteereja ja pöpöjä sekä tuo raikkaan tuoksun.  


20.6.2015

MEILTÄ NYT MYÖS PADEL-KENTÄT  

Etelä-Euroopassa supersuosittu mailapeli padel leviää nyt myös vauhdilla Suomessa. Piresmasta voit nyt tilata viralliset, säiden kestävät ja laadukkaat padel-kentät asennuksineen. Kentät valmistaa espanjalainen Euronix Sport. Autamme ja neuvomme mielellämme jo kentän suunnitteluvaiheessa.      

Voit tutustua padel-kenttäämme Piresmanetissä tai tilata esitteen soittamalla puh. 09 4390200 tai lähettämällä sähköpostia petri.arjama [at] piresma.fi. 


4.3.2015

DR. BECKMANN VÄRIN- JA LIANKERÄÄJÄLIINAT KUNINGASKULUTTAJAN TESTIN VOITTAJA 

Ylen Kuningaskuluttaja testasi markkinoilla olevia värinkerääjäliinoja noin viikon ajan ja selvitti niiden toimivuutta, rakennetta sekä muita ominaisuuksia. Dr. Beckmann Värin- ja liankerääjäliinat olivat testiryhmän mielestä parhaat ja testin voittaja.

Tässä Dr. Beckmannin Kuningaskuluttajassa saamat plussat ja miinukset:

+ Kerää myös nukkaa pyykin joukosta
+ Napakka rakenne
+ Hyvä pakkaus
+ Imi hyvin väriä
+ Toimi testien aikana luotettavimmin
- Hinta
- Yhden testaajan sukat värjäytyivät

Katso koko testi ja lue testaajien kommentit TÄÄLTÄ


8.1.2015

VÄRIN- JA LIANKERÄÄJÄLIINAT KUNINGASKULUTTAJASSA  

Ylen Kuningaskuluttaja haastatteli meitä ja testasi toimivatko Dr. Beckmann Värin- ja liankerääjäliinat. Kuningaskuluttajan jutun voit nähdä Ylen sivuilta TÄÄLTÄ.

Tutustu myös Värin- ja liankerääjä -tuotteeseen sivuillamme ja katso video, miten Värin- ja liankerääjä toimii Dr. Beckmann -tuotemerkin sivuilta


22.10.2014

NITOR TEKSTIILIVÄRIKILPAILU 

Osallistu kilpailuun ja voita lomamatka.

Vastaa neljään kysymykseen ja olet mukana 500 euron matkalahjakortin arvonnassa sekä viiden (5) tuotepalkinnon arvonnassa. Vastaa ja osallistu kilpailuun TÄSTÄ.

Kilpailu toteutetaan yhdessä Yhteishyvän kanssa. Kilpailuun voit osallistua 25.11.2014 asti. 


13.10.2014

UUDET SIVUT LANSEERATTU

Olemme uudistaneet Piresman internetsivut ja tuoneet tuotevalikoimamme entistä selkeämmin esille. Näillä sivuilla on esitelty kuluttajille suunnatut tuotteet sekä ohjeita tahranpoistoon, tekstiilien värjäykseen, kosteudenpoistoon sekä uima-altaan hoitoon. Liikunta- ja puistovälineiden tarjonta on siirretty kokonaan piresmanet.fi –verkkokauppaamme.

Uudistuksen yhteydessä sivuille on tuotu myös uutuustuotteet, Sanytol puhdistus- ja desinfiointiaineet, Ambi Pur WC-huuhteet sekä Dr. Beckmannin Stain Devils –erikoistahranpoistajat. 
Tervetuloa tutustumaan. 


22.9.2014

OLD SPICE –TUOTTEET VALIKOIMAAN

Piresma on tuonut Old Spice deodorantit, after shave-geelit sekä suihkugeelit takaisin Suomeen ja kauppoihin. Toistaiseksi valikoima on nähtävissä kulutustavarakuvastossa, mutta päivitämme valikoiman myös nettisivuillemme mahdollisimman pian.